szakirányú képzés

2021.08.24. 19:00

Túravezetői képzésre várják a jelentkezőket a Muraföldére

Újabb szakirányú képzések indulnak a Humán kapacitások fejlesztése Muraföldén elnevezésű projekt keretében. A kerékpáros és síkvízi túravezetők oktatására augusztus 31-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Gyuricza Ferenc

Minderről Orsós Brigitta Katalin, a projekt szakmai vezetője tájékoztatta lapunkat. Mint mondotta: a képzés sikeres teljesítése esetén a végzett hallgatók átfogó szakirányú ismereteket szerezhetnek, de a szervezők azt is kiemelt céljuknak tekintik, hogy a résztvevők megismerjék a projekt célterületén található kerékpáros és síkvízi túraútvonalakat, ezáltal pedig képesek legyenek majd önálló túravezetésre a Letenyei járás területén.

Az elméleti oktatást – amely mindkét szakterületen huszonhat órát jelent – online platformon tartják majd, a gyakorlati rész a kerékpáros túravezetőknél huszonnégy, a síkvízi túravezetőknél pedig huszonhat óra lesz.

Az ősszel induló tanfolyamokra olyan, minimum tíz évfolyamos iskolai végzettséggel rendelkező, 18 és 65 év közötti személyek jelentkezését várják, akik a projekt területéhez tartozó települések valamelyikén állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek, illetve a képzés során megszerzendő ismereteket igazolhatóan helyben kívánják majd hasznosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában