Frissen Zalából

2021.08.17. 15:00

Bár Rúzsa Magdi koncertje elmaradt, jól sikerült a Győrvári Sör- és Csülökfesztivál

A vasárnap esti vihar miatt Rúzsa Magdi koncertje ugyan elmaradt a Győrvári Sör- és Csülökfesztiválon, ennek ellenére mind a közönség, mind a szervezők véleménye szerint jól sikerült a háromnapos rendezvény, hiszen pénteken és szombaton is több ezren szórakoztak a zalai–vasi megyehatáron fekvő településen.

Gyuricza Ferenc

A színpadon a Kowalsky meg a Vega: Vidák Róbert, a névadó Kowalsky, vagyis Balázs Gyula és Tobak Dániel Fotó: Gyuricza Ferenc

Pénteken a Kowalsky meg a Vega robbantotta fel a színpadot, pedig a népszerű poprock zenekar ezúttal „beugróként ” érkezett a fesztiválra, ők helyettesítették a Majoros Péter betegsége miatt a fellépést lemondani kényszerült Majka és Curtis formációt. Goldfinger Dávid, a fesztivál főszervezője lapunknak úgy fogalmazott: bejött a számításuk a cserével, mivel hasonló minőséget képvisel a két zenekar, így a közönség elvárásainak is sikerült megfelelniük.

A színpadon a Kowalsky meg a Vega: Vidák Róbert, a névadó Kowalsky, vagyis Balázs Gyula és Tobak Dániel Fotó: Gyuricza Ferenc

- A vasárnapi programunk ugyancsak jól indult, hiszen Csepregi Éva kora esti fellépése fantasztikusan sikerült – folytatta Goldfinger Dávid. – Sajnos a hirtelen jött vihar miatt Rúzsa Magdi és zenekara már nem tudott színpadra lépni, de a közönségünk biztonsága is azt kívánta, hogy a fesztivált függesszük fel, s azt a koncertet halasszuk el. Bízunk benne, hogy Rúzsa Magdinak a jövőben lesz még alkalma az itteni rajongóit is szórakoztatni, így már dolgozunk a koncert pótlásának lehetőségén.

A fesztivál főszervezője arról is beszélt, hogy a háromnapos győrvári rendezvény másik fő vonzereje a gasztronómiai élményekben rejlik, e tekintetben is kitettek magukért. Rengetegen kóstolták a fesztiválon kapható ízletes ételeket, s a sörből is bőven fogyott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában