Frissen Zalából

2021.07.01. 07:00

Új orvos lesz Olában, dr. László Marianna veszi át a praxist

Új háziorvos, dr. László Marianna veszi át a praxist július elsejétől a megyeszékhelyi Ola utca 12. szám alatti fel- nőtt-háziorvosi rendelőben.

Mozsár Eszter

Dr. László Marianna (balra) péntektől fogadja a betegeket, július elsején, csütörtökön csak ügyeleti ellátás lesz. Középen Ladányi Ibolya intézményvezető, jobbra dr. Orbán Zoltán

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A Zalaegerszegi Egészségügyi Alapellátási Intézmény az elmúlt egy évben helyettesítéssel oldotta meg a betegellátás szolgáltatást, ugyanis dr. Madarász Zsuzsanna nyugdíjba vonulását követően tavaly óta ideiglenesen, saját praxisa mellett dr. Orbán Zoltán látta el az itteni betegeket.

Dr. László Marianna (balra) péntektől fogadja a betegeket, július elsején, csütörtökön csak ügyeleti ellátás lesz. Középen Ladányi Ibolya intézményvezető, jobbra dr. Orbán Zoltán Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Mostantól némiképp módosul a rendelési idő is, mivel teljes munkaidőben várják a pácienseket. Az új időpontokról a www.zalaegerszeg.hu weboldalon és a rendelőben tájékozódhatnak a körzetben lakók. Bedő Réka asszisztens továbbra is a rendelő munkatársa marad, ő tehát ismerősként fogadja a betérőket, tájékoztatta lapunkat Ladányi Ibolya intézményvezető.

A zalaegerszegi születésű dr. László Marianna kettő szakvizsgával is rendelkezik, ezt megelőzően tizenegy évig a csömödéri vegyes körzetben volt háziorvos, annak előtte pedig a Zala Megyei Szent Rafael Kórház pszichiátriai osztályán dolgozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában