Frissen Zalából

2021.07.08. 10:00

A Princivil Értékmentő Egyesület egynapos tábort szervezett a gelsei gyerekeknek

A gelsei önkormányzat támogatásával a Princivil Értékmentő Egyesület egynapos tábort szervezett helyi és környékbeli általános iskolás gyermekek részvételével a könyvtár mögötti piknik udvarban.

Benedek Bálint

20210707, Gelse, A gelsei önkormányzat támogatásával a Princivil Értékmentő Egyesület egynapos tábort szervezett helyi és környékbeli általános iskolás gyermekek részvételével a könyvtár mögötti piknik udvarban. A gyerekeknek többek között a nagykanizsai Halis-könyvtár szervezett interaktív programokat. Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

A résztvevő közel 40 gyereknek többek között a nagykanizsai Halis-könyvtár szervezett interaktív programokat, vetélkedőket és színházi előadást is tartottak.

Fotók: Szakony Attila

Fellépett a kanizsai Napsugár együttes, valamint néptánc lépések elsajátítására is lehetőség nyílt. Rácz József polgármester elmondta: közös összefogás eredménye az első alkalommal megszervezett tábor. Szerinte vissza kell hozni a fiatalok életébe a vidámságot, a felhőtlen szórakozás örömét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában