Frissen Zalából

2021.06.15. 11:00

Megnyílt Bognár Előd Szabolcs fotókiállítása a zalaegerszegi József Attila könyvtárban

A múlt héten nyílt meg Bognár Előd Szabolcs fotókiállítása a József Attila Városi Tagkönyvtár Megmutatom magam sorozatában, amely iskoláknak, diákoknak nyújt lehetőséget arra, hogy művészeti hobbijaik eredményét megosszák a szélesebb nyilvánossággal.

ZH

Előd és édesapja, Bognár Szabolcs a képek előtt Fotók: Pezzetta

A zalaegerszegi Eötvös József Általános Iskola 5. osztályos tanulója a természetfotózás elkötelezettje, lapunkban is beszámolt már ebbéli szenvedélyéről. Mint bemutatkozó ismertetőjében írta, egészen kis korától vonzódik a természethez, főleg az állatvilághoz, a megörökítéséhez pedig hamarosan fényképezőgépet is ragadott.

Előd és édesapja, Bognár Szabolcs a képek előtt Fotók: Pezzetta

Nyolcéves kora óta fotózza a szűkebb-tágabb környezetét, minden apró rovarban, madárban igyekszik meglátni a megismételhetetlen szépséget. A könyvtárbeli bemutatkozáson édesapja, Bognár Szabolcs tanár ajánlotta az érdeklődők figyelmébe a különleges felvételeket, amelyek készítésekor ő maga is jelen van.

Madarak…
…rágcsálók

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában