Tündérszépek 2021

2021.04.08. 14:00

Tánccal tartja formában magát – Kovács Kitti képviselheti Zala megyét a Tündérszépek döntőjében

Bájos arc, sportos alkat és pozitív kisugárzás. A 19 éves kanizsai Kovács Kitti képviselheti Zala megyét a Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny április 19-én kezdődő döntőjében.

Benedek Bálint

Mint arról beszámoltunk a Tündérszépek zsűrije kiválasztotta azt a huszonegy lányt, aki a közönség kedvencével kiegészülve részt vesz az országos döntőben. Zala megyét Kovács Kitti képviselheti, a kanizsai lány elárulta: az egyik vetélytársa, a szintén kanizsai Koczor Boglárka gratulációja után tudatosult benne, hogy az országos döntőben folytathatja a menetelését.

- A mozgás, a tánc az életem szerves részévé vált, ugyanis 3,5 éves koromban csatlakoztam a nagykanizsai Swans Balett és Tánciskolába – mesélte. – A szüleim szerencsére már akkor felfedezték, hogy különösen jó ritmusérzékem van, hiszen minden dallamra megmozdultak a végtagjaim. Nagyon sokat köszönhetek a családomnak és sportnak, hiszen a továbbtanulásom irányát is meghatározta: a színművészeti és táncművészeti egyetem felvételijére készülök. Ebben a munkában jelenleg egy fővárosi tánciskola segít. Sikeres felvételi esetén lehet majd specializálódni, először a modern tánc és divattánc irányába, majd a mesterképzés keretében lehet választani a klasszikus balettől a kortársig számos stílust.

Kovács Kitti

Kovács Kitti ismerte a szépségversenyek titokzatos világát, hiszen nővére, Kovács Adrienn 2015-ben megnyerte a Zala Szépe versenyt. Akkoriban mindenhova elkísérte testvérét, támogatta, olykor tanácsokkal látta el, sőt a koreográfiák elsajátításában is segítette. Hasonlóképpen lesz fordítva is, az azóta édesanya szerepben tündöklő Adrienn már most jelezte, hogy szeretne részese lenni húga menetelésének.

- Alig várom, hogy végre ott lehessek a döntőben a többi lány között – folytatta. – Ráadásul külön öröm, hogy Kocsis Korinna, Eszenyi Eszter és Szarvas Andrea, vagyis három gyönyörű modell, szépségkirálynő lesznek a Tündérszépek országos szépségverseny mentorai. Egészségügyi okokból glutén- és tejmentes étkezést kell követnem, persze emellett rengeteget mozgok napi szinten. Heti négyszer, két órán keresztül táncolok, de ezen kívül egyéni tréningek, nyújtások és erősítések teszik ki a napjaimat, nagyon szeretek futni is. A sport egyáltalán nem megterhelő, az életmódom része lett. Tele vagyok energiával, a tánc minden nap lendületbe hoz. Büszkeséggel tölt el, hogy Zala megyét képviselve léphetek színpadra. Várakozással teli izgalommal tekintek a szépségverseny döntőjére, szeretek új embereket megismerni, kedvelem a kihívásokat, egyszóval nagyon várom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában