Frissen Zalából

2021.04.30. 11:30

Közösen gondolkodnak Hévíz sikeréért

Együttműködik a város sikeréért a turisztikai kft. és a nemrégiben alakult vállalkozói egyesület. Erről megállapodást írt alá a két szervezet vezetője.

Péter B. Árpád

A jövőben rendszeres lesz a kapcsolat, képünkön (balról) Papp Gábor, Pálffy Tamás, Morvai Anikó és Kotora Pál, a HVE alelnöke

Fotó: PBÁ

A dokumentumot Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője és Morvai Anikó, a Hévízi Vállalkozók Egyesületének (HVE) elnöke látta el kézje­gyével, a ceremónián részt vevő Papp Gábor polgármester pedig elmondta: hiánypótló a civil szervezet megalakulása, működése, hiszen így a város vállalkozói közösen képviselhetik érdekeiket, továbbá könnyebb a szféra és az önkormányzat közötti egyeztetés, együtt gondolkodás is. Szerinte az újranyitás sikerét is szolgálhatja a megállapodás, amely egyebek mellett közösen szervezett programokról és kölcsönös marketingtevékenységről is szól a megegyezés értelmében.

Pálffy Tamás leszögezte, egyedi és példaértékű az egyesület létrejötte, hiszen az érdekképviseleten túl a tagok azt szeretnék, és hajlandók is tenni ezért, hogy Hévíz sikeres legyen. Az ügyvezető kiemelte, a turisztikai kft. pályázati információkkal is segíti a HVE-t és a hozzá csatlakozó vállalkozásokat.

A jövőben rendszeres lesz a kapcsolat, képünkön (balról) Papp Gábor, Pálffy Tamás, Morvai Anikó és Kotora Pál, a HVE alelnöke
Fotó: PBÁ

Morvai Anikó, az egyesület elnöke legújabb kezdeményezésükről, a hétvégi Börzéről szólva elmondta, a város üzletei jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat, és 800 ezer forint összértékű ajándékot ajánlottak fel arra a nyereményjátékra, amely Hévíz vendégeit várja a majálisi hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában