a műsort nem adhatták elő

2021.03.09. 09:00

Házhoz ment a nőnapi köszöntés Lentiben

Virággal kedveskedtek a helyi hölgyeknek a férfiak az elmúlt vasárnapon nőnap alkalmából a lentikápolnai városrészben.

Korosa Titanilla

Háromszáz virágot vittek házhoz a hölgyeknek a lentikápolnai férfiak

Fotó: Korosa Titanilla

Nagy hagyománya van a nőnapi ünnepségnek a településrészben, ahol a férfiak az elmúlt években humoros, zenés-táncos programmal, meglepetésműsorral készültek a lányok, asszonyok köszöntésére, és ajándékként virággal is kedveskedtek nekik. Produkciójukkal minden nőnapi rendezvényen mosolyt csaltak a közönség arcára. A koronavírus-járvány miatt tavaly és idén is elmaradt a művelődési házba szervezett hagyományos nőnapi mulatság.

Háromszáz virágot vittek házhoz a hölgyeknek a lentikápolnai férfiak
Fotó: Korosa Titanilla

Vatali Ferenc, a városrész önkormányzati képviselője és a helyi férfiak csapatának tagja elmondta, szerették volna a nőnapi mulatságot valamelyest pótolni, ezért március első vasárnapján a városrész minden hölgy tagját, fiatalokat és időseket egyaránt egy-egy cserepes virággal leptek meg. Természetesen a járványügyi szabályok betartásával adták át az ajándékokat, közel 300 virágot, házról házra járva. Arról is beszámolt Vatali Ferenc, hogy csapatuk új műsorral készült a nőnapra, ám idén sem sikerült mulattatniuk, remélik, jövőre már meg tudják tartani az ünnepséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában