Rendezvényhelyszín lesz

2021.02.03. 10:00

Lezárult a rendelő átalakítása, most új beruházás indul Gyenesdiáson

Egymást követik a beruházások, fejlesztések a településen. Alighogy befejeződött a rendelő átépítése, megkezdődött a „Coop-tető” felújítása.

Péter B. Árpád

Munkaterület-átadás. Megújul a „Coop-tető”, rendezvényhelyszín és ebédlő is lesz az épületben

Fotó: gyenesdiási önkormányzat

A napokban záruló munkák után az I-es és a II-es számú felnőtt-háziorvosi rendelő, a váróterekkel együtt, különválik egymástól. Az önkormányzat tudatta, jövő hétfőtől dr. Barta Rita átköltözik az egykori gyermekorvosi rendelőbe, dr. Vajda Gábor pedig az eddigi helyszínen folytatja munkáját. A változással együtt a rendelési idők is módosulnak.

Munkaterület-átadás. Megújul a „Coop-tető”, rendezvényhelyszín és ebédlő is lesz az épületben
Fotó: gyenesdiási önkormányzat

– Reméljük, hogy a rendelések térbeli különválása tágasabb, kényelmesebb ellátást biztosít mindannyiunk számára – fogalmazott Gál Lajos polgármester, aki azt is bejelentette, hogy a minap átadták a munkaterületet a következő helyi nagyberuházás kivitelezőinek.

Az ott élők által csak „Coop-tetőként” emlegetett épületrészben a tervek szerint nyár közepére kialakítják a József Attila Művelődési Ház igazgatási tereit és többfunkciós rendezvényhelyszínét, továbbá itt kap helyet Gyenesdiás új ebédlője is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában