elődöntőben

2021.02.26. 15:00

A zalaegerszegi Pink & The Panthers is fellép A Dal szombati döntőjében

A Pink & The Pan­thers is zenél A Dal 2021 szombati elődöntőjében. Az együttest a zsűri juttatta tovább, ám még mindig számítanak a nézők figyelmére.

Mozsár Eszter

Kaj Bernadett és a Pink & The Panthers

Fotó: ZH archív

„Annyira érezhető, hogy ti tudtok muzsikálni, ízig-vérig zenészek vagytok, olyan billentyűszóló volt, hogy hű…” Mező Misi ezekkel a szavakkal értékelte, s egyben bátorította a héttagú zenekart a két héttel ezelőtti produkció után. Ferenczi György még hozzátette, a Sodor a szél című számnak bizony volt ereje, a tempóválasztás „szemtelensége” pedig jót tett az előadásnak.

Kaj Bernadett és a Pink & The Panthers
Fotó: ZH archív

A három évvel ezelőtt alakult együttes vezetője és dalszerzője, Pink Edvárd hangzásvilágukat jazz-funk stílussal jellemzi. A várakozásról a csapat egyik tagját, a zalaegerszegi Kaj Bernadettet kérdeztük.

– Nagyon sokat jelent nekünk, hogy újra színpadon lehetünk, zenélhetünk – mondta telefonon az énekesnő. – Dalunkkal azt üzenjünk, hogy kitartás mindenkinek. Nagyon örülünk a továbbjutásnak, erős a mezőny. Nem lehet kiszámítani, hogy a zsűri milyen szempontok alapján pontoz. Kevés kritikát kaptunk, de természetesen megfogadjuk. Készülünk a szombati akusztik verzióra, hétfőn volt a hangszeres beállás, csütörtökön kamerapróba. A szombati fellépésen a dal hangzását az akusztikus hangszerek színesítik, illetve a zenekar kibővül egy fővel, Papp Csabával, aki perkán fogja erősíteni a formációt. Ez a verseny azért izgalmas, mert nem a saját közegünkben, a saját közönségünk előtt játszunk, hanem megmérettetünk. Mindazonáltal már gyakorlottak vagyunk, felszabadultabban zenélünk majd. Örülünk, hogy jók a visszajelzések és sokan támogatnak minket. Egyszóval izgatottan várjuk az elődöntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában