Koronavírus Zalában

2021.01.19. 15:00

Zichy Emőke: Reménysugár a vírus ellen kifejlesztett oltás

„Hálás szívvel gondolok arra, hogy ennyi nehézség után az a reménysugár, melyért mi imádkoztunk, abban realizálódott, hogy az oltás megszületett” – vallja Zichy Emőke keszthelyi református lelkipásztor.

Keszey Ágnes

Zichy Emőke: Bízom benne, hogy enyhül a félelem Fotó: ZH–archívum

Szavaiból kitűnik, hogy várta már az oltást, így természetesen be is adatja majd.

– Én támogatólag állok az oltás mellé és kiváltképpen nagy hálaadással az Úristen felé. Az Úristen kezét látom minden olyan tudományos felfedezésben, gyógyszerben, módszerben, ami az egészségünket, illetve a régi élethelyzetünk visszaállítását szolgálja – emelte ki Zichy Emőke.

Zichy Emőke: Bízom benne, hogy enyhül a félelem Fotó: ZH–archívum

Emlékeztetett arra: vannak veszteségeink, amelyekről beszélni kell, még ha sokan ezekről nem is vesznek tudomást.

– De én bízom abban, hogy az a sok-sok félelem, ami az emberekben van, enyhül, csitul, hiszen az oltás megvan. Bízom abban, hogy sokan élnek vele, és visszatér minden a régi kerékvágásba, és újra ugyanúgy tudunk élni, ahogy eddig. Emberhez méltóan és abban a szeretetben, ami abban a szeretetnyelvben is kifejezésre juttatik, ami egy ölelés, egy kézfogás, vagy éppen egy mosoly – maszk nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában