jelentős szerepük van a város életében

2021.01.04. 07:00

Pezsgővel köszönte meg az áldozatos helytállást Lenti polgármestere

Az elmúlt év utolsó napján egy-egy üveg pezsgővel köszöntötte Horváth László polgármester a rend­őröket, a mentősöket, a tűzoltókat és a központi orvosi ügyelet munkatársait.

Korosa Titanilla

Képünk az ügyeleten készült, a polgármester (jobbról) dr. Haj Anwarnak nyújtja át az italt, az orvos mellett Deák Tímea és Keszte József

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

A város vezetője rajtuk kívül köszönetet mondott mindazoknak az egészségügyi és szociális szférában dolgozóknak, akik nemcsak a hétköznapokon, hanem ünnepnapokon is szolgálatban vannak.

Képünk az ügyeleten készült, a polgármester (jobbról) dr. Haj Anwarnak nyújtja át az italt, az orvos mellett Deák Tímea és Keszte József Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

– Mindannyiuk szerepe nagyon fontos a város életében, ők azok, akik biztosítják számunkra a közrendet, a nyugalmat, az egészség megőrzését – fogalmazott a polgármester. – Az a legkevesebb, hogy Lenti lakói és az önkormányzat nevében ezt az áldozatos munkát megköszönjük. Bízom benne, hogy a következő esztendőben kevesebb feladatuk lesz, mint 2020-ban, és abban is, hogy a jövőben az eddigieknek megfelelően hatékonyan tudunk együttműködni. Élő a kapcsolat a katasztrófavédelemmel, a rendőrséggel, és teljes körű az egészségügyi ellátás a városban.

Az orvosi ügyeleten dr. Haj Anwar ügyeletes orvos alapvetően nem számított nehéz éjszakára szilveszterkor, de természetesen készen állt kollégáival arra, hogy ellássa azokat, akik egészségügyi problémával jelentkeznek. Elmondta: gyakran előfordulnak szilveszterkor hasi problémák, görcsök nagyobb mennyiségű étel elfogyasztása, illetve fokozott alkoholfogyasztás miatt, de vakbélgyulladással és mellkasi fájdalmakkal is keresték már az ügyeletet az év utolsó napján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában