az együttműködési szándék csak látszat

2021.01.27. 07:00

Félrevezetik a helyieket – Nagy Bálint reagált

A KÉVE továbbra is a személyeskedést és a helyi emberek félrevezetését tartja a legfontosabbnak – reagált az ellenzéki frakció pénteki sajtótájékoztatójára kedden Nagy Bálint polgármester.

Péter B. Árpád

A városvezető felhívta a figyelmet, hogy a lakáskoncepció kapcsán látszik: a KÉVE megváltoztatta a véleményét, miután szembesítették őket azzal, hogy hozzászólás és javaslat nélkül megszavazták azt. A polgármester úgy folytatta: a költségvetés előkészítése éppen csak elkezdődött, ám a KÉVE érdemi javaslatok helyett már most csak sérteget. Ebből is látszik, hogy az együttműködési szándék csak látszat a részükről. Emlékeztetett: a KÉVE-s képviselőknek tavaly nem volt türelmük részt venni a hosszadalmas költségvetési tárgyalásokon, könnyebb volt számukra nemmel szavazni, mint felkészülni.

Nagy Bálint úgy fogalmazott, vannak olyan projektjei az önkormányzatnak, melyek szerződését még az előző polgármester és jegyző írta alá, ezekkel küzdenek ma is. Jelezte: ő sem tartja szerencsésnek, hogy egyetlen kivitelezőt bíztak meg ennyi projekttel, de arra kérte a KÉVE képviselőit, ne keltsenek hangulatot a városban, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy a beruházások mielőbb elkészülhessenek.

A polgármester szerint nem szabad megosztani a várost az alapján, hogy ki kire szavazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában