Koronavírus Zalában

2020.12.25. 12:05

Ünnepi gesztus: ajándékot kaptak a kanizsai kórház dolgozói

Immár 6 éve hagyomány, hogy húsvétkor és karácsonykor Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő jelképes ajándékkal kedveskedik a kórház éppen szolgálatban lévő munkatársainak.

Horváth-Balogh Attila

Fotó: Gergely Szilárd

Nem volt ez másként most se, az államtitkár péntek délelőtt adott át egy édességekkel megtöltött dobozt dr. Brünner Szilveszternek, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgató főorvosának.

Fotó: Gergely Szilárd

Az átadáskor Cseresnyés Péter elmondta: az ajándék – melyet ezúttal a Covid-osztály dolgozóinak szánt – tényleg csak jelképes, inkább gesztus értékű, hiszen nincs arra szó, vagy eszköz, amivel méltóképpen meg lehetne köszönni az orvosoknak és ápolóknak mindazt, amit értünk, betegekért tesznek ebben a nehéz helyzetben. Dr. Brünner Szilveszter pedig jelezte: az ajándékot a belgyógyászati osztályon dolgozóknak továbbítja. Hozzátette: az elmúlt években Cseresnyés Péter hasonló gesztussal kedveskedett már például a gyermekgyógyászati osztály, az intenzív osztály, a szülészet ünnepek alatt dolgozó munkatársainak, akiket minden alkalommal személyesen is köszöntött – ettől most a járványhelyzet miatt eltekintett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában