négy helyen

2020.12.28. 07:00

Fiókszervezeteket hozott létre a Da Bibere Zalai Borlovagrend

Nemrég négy helyszínen hozott létre fióktelepet a keszthelyi központú Da Bibere Zalai Borlovagrend.

Korosa Titanilla

Da Bibere Zalai Borlovagrend elnöksége és Koczor Kálmán (középen), a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének elnöke Fotó: Korosa Titanilla

Még szeptemberben tartott kihelyezett ülést a borlovagrend tagsága Tormaföldén, ahol dr. Brasil József elnök-nagymester adott tájékoztatást az éves eseményekről, aktualitásokról. Emellett az elnökség kezdeményezte a borlovagrenden belül fiókszervezetek megalakítását, hogy a pályázati lehetőségeket, például a Magyar Falu Program civil szervezeteknek szóló kiírásait jobban ki tudják használni. Kondákor József, a rendkívüli közgyűlés ceremóniamestere, Tormafölde polgármestere elmondta, hogy a tagok támogatták ezt a felvetést, így Gyenesdiáson, Reziben, Nován és Tormaföldén megalakult a Da Bibere borlovagrend négy fióktelepe.

Da Bibere Zalai Borlovagrend elnöksége és Koczor Kálmán (középen), a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének elnöke Fotó: Korosa Titanilla

A húszéves szervezet idei rendezvényei a járványhelyzet miatt jórészt elmaradtak, így az ünnepi közgyűlés, az új tagok ünnepélyes felvétele, illetve a szervezet munkásságáról szóló újabb kötet bemutatása is, de remélik, hogy ezeket jövő év tavaszán be tudják majd pótolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában