javaslat a Dísz téri Zalaegerszeg felirat cseréjére

2020.10.16. 07:00

Támogatja a gazdaságfejlesztési tervet a Mi Hazánk Mozgalom

A Mi Hazánk Mozgalom teljes mellszélességgel támogatja a zalaegerszegi önkormányzat csütörtöki közgyűlésen elfogadott, 2030-ig szóló gazdaságfejlesztési tervét.

Jóna István

A testületi ülés utáni sajtótájékoztatón Farkas Attila, a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke mondta mindezt, és arról is beszélt, hogy a párt ügydöntő népszavazást kezdeményez a genderpropaganda, az LMBTQ-propaganda terjedésének megakadályozására a köznevelési intézményekben. Szeretnék, hogy határozat szülessen arról, hogy a nem hagyományos családmodellt bemutató műveket ne lehessen használni az iskolai, az óvodai és a bölcsődei nevelésben.

A közgyűlés döntéseivel kapcsolatban Kiss Ferenc önkormányzati képviselő közölte, maximálisan támogatják az önkormányzat 2030-ig szóló gazdaságfejlesztési tervét. A dokumentummal kapcsolatban több észrevétele volt a képviselőnek: mivel ez a fejlesztési terv nemcsak a megyeszékhelyt, hanem a környező településeket is érinti, minél szélesebb rétegben kommunikálják a programot, mondta, és hangsúlyozta, hogy a terveket az országos politikától függetlenül mindenkinek támogatnia kell. Végül Kiss Ferenc egy javaslattal élt, miszerint a Dísz téren lévő elavult Zalaegerszeg feliratot időszerű lenne kicserélni egy sokkal modernebbre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában