fontosabb híreink

2020.10.04. 20:00

Hat pozitív eredmény a ZTE KK-nál; szorgos üzemi szarka; verekedés a kanizsai bevásárlóközpontban – Ezek történtek a héten

Összefoglaljuk az elmúlt hét legfontosabb Zala megyei híreit.

zaol.hu

Elhunyt Pusztaapáti polgármestere

Pénteken tragikus körülmények között elhunyt Pusztaapáti község polgármestere, Németh Árpád. A hírt a település három fős képviselőtestületének tagja, Bogdán Gábor is megerősítette.

Szorgos üzemi szarka Zalaegerszegen

Egy 43 éves ukrán férfi ellen emeltek vádat, aki tavaly június 12-én kezdett dolgozni betanított szerelőként a zalaegerszegi gyárban, ahonnan a feltárt tények alapján november elejétől kezdve rendszeresen lopott el különböző eszközöket. A vádirat ITT olvasható!

Illusztráció: Shutterstock

Verekedés a nagykanizsai bevásárlóközpontban

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves helyi nő korábbi sérelmek miatt szóváltásba keveredett egy 31 éves nővel egy nagykanizsai bevásárlóközpontban, amiből verekedés alakult ki. Az egyikük nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett – írtuk meg.

Balaicz Zoltán: Zala megyében 285 aktív fertőzött van

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere ismét részletesen tájékoztatott a koronavírus-járvány zalai vonatkozásairól. Közleményében többek között kitért arra, hogy hány fő aktív fertőzöttet tartanak számon megyénkben, mennyien gyógyultak meg, illetve hány halálos áldozatot követelt idáig a vírus, de helyzetjelentést adott a megyeszékhely iskoláiról is.

Balaicz Zoltán polgármester
Fotó: ZH Archívum

Hat pozitív eset a Zalakerámia ZTE KK csapatában

A zalaegerszegi csapat közleményben tudatta, hogy a szombaton elvégzett PCR-tesztek hat játékosuknál pozitív eredményt hoztak. Mint írták, az U16 és U18-as csapatunkban szereplő játékos is az érintettek közé tartozik. A további részletek IDE kattintva ismerhetők meg!

Kiemelt kép: Pezzetta Umberto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában