közlemény

2020.09.08. 14:44

Balogh László: eredményesen zárult a Palkovics Lászlóval folytatott tárgyalás

Balogh László kedden közleményben tájékoztatta a nagykanizsai utazóközönséget a Nagykanizsa és a főváros között közvetlenül közlekedő buszjáratokkal kapcsolatban, melyet változtatás nélkül közlünk.

zaol.hu

Tisztelt Kanizsaiak!

Tegnap Bizzer András alpolgármester úrral mi is képviseltük városunkat azon a Budapesten megtartott megbeszélésen, amelynek középpontjában a Nagykanizsa és a főváros között közvetlenül közlekedő buszjáratok, illetve az azok esetében történt menetrendváltozás, valamint a vasúti közlekedés állt.

Az innovációs és technológiai miniszterrel, Palkovics Lászlóval folytatott tárgyalás eredményesen zárult: örömmel számolok be arról, hogy sikerült olyan megoldást találni, amellyel – bízom benne – a kanizsai polgárok is elégedettek lesznek. Pontosabb információval várhatóan a hónap végén tudunk Önöknek szolgálni.

Ezúton is szeretném megköszönni városunk és térségünk országgyűlési képviselőjének, Cseresnyés Péter államtitkár úrnak, hogy a sok kanizsait érintő menetrendváltozásra gyorsan reagált, és az illetékesekkel azonnal egyeztetéseket kezdeményezett, aminek eredménye volt a tegnapi sikeres tárgyalás is.

Balogh László

Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kanizsa-sem-szenved-hatranyt-4490795/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában