Aktuális

2020.08.03. 08:14

Hogyan közlekedhetünk most? – A hétfő reggel közlekedési hírei (frissítve)

Összefoglaljuk olvasóink számára az aktuális információkat.

Útinform

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

8:44

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a 98-as km-nél, a sóstói csomópontnál három autó ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el.

A magyar-horvát határszakaszon, a letenyei átkelőnél sorban állásra kell számítani, a kilépő oldalon néhány száz méteres a kocsisor hossza – frissült az Útinform tájékoztatása.

8:00

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon a 31 és az 50-es km-ek között az út menti növényzetet gondozzák mozgóterelés mellett. Az aktuális munkaterületnél sávzárásra és lassulásra készüljenek! Szintén ezen az oldalon a Kőröshegyi völgyhídon még szombaton kiégett egy kamion, a 121-es km-nél. Mivel a burkolat és a speciális védőkorlát is megsérült, ezért lezárták a külső sávot.

A magyar-horvát határszakaszon, a letenyei átkelőnél sorban állásra kell számítani, a kilépő oldalon néhány száz méteres a kocsisor hossza – írja az Útinform.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában