Pancsolás – két és négy lábbal

2020.08.03. 09:00

Hamar népszerű lett a keszthelyi kutyás park

Alig két hónap alatt rendkívül népszerű lett az idén nyáron megnyitott keszthelyi kutyás park, amely hiánypótló szolgáltatás Magyarországon. A hétvégén is sokan választották a vizes kikapcsolódást kedvencükkel.

Péter B. Árpád

Hiánypótló strand. Itt kutyák és gazdik együtt élvezhetik a Balatont

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Péter B. Árpád

Magyarország szinte minden részéről érkeznek vendégek a Balaton-parti kutyás parkba, és német turisták is nagy számban jönnek hűsölni, pancsolni kedvencük társaságában. Itt a sekély és lassan mélyülő part menti víznek köszönhetően a kis és közepes termetű négylábúak is gond nélkül élvezhetik gazdájukkal a vizes szórakozást, így nem véletlen, hogy a keszthelyi már az ország legjobbja címért is versenyez.

Hiánypótló strand. Itt kutyák és gazdik együtt élvezhetik a Balatont
Fotó: Péter B. Árpád

– A vírusjárvány miatt, illetve azért, hogy mi is támogassuk a balatoni turizmust, idén ingyenesen látogatható a fürdőzőhely, és jövőre is csak jelképes díjat szedünk, amit a fenntartásra, illetve állatvédelmi kampányra fordítunk majd – mondta dr. Sziládi-Kovács Hajnalka, a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert egyik alapítója, hozzátéve, a vendégeket játéksarok és mini könyvtár, olvasóhely várja, a felfrissülést pedig nemcsak a Balaton, hanem a természetesen kutyával látogatható büfé és kerthelyiség is szolgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában