irány a természet

2020.07.13. 10:00

Nordic walking túra, rekkenő hőségben

Rekkenő hőségben, szinte mindvégig szemben a lenyugvó nappal tettek meg közel hat kilométert azok a túrázók, akik pénteken délután részt vettek a zalalövői Tájház Egyesület és a Menő Manó csoport közös szervezésű programján.

Gyuricza Ferenc

A túrázók egy része a Zalacséb és Zalalövő közötti kerékpárúton Fotó: Gyuricza Ferenc

A nordic walking túra egy térségi pályázati projektnek képezte részét, előzményeként pedig több alkalommal is zajlott nordic walking oktatás a kisvárosban. Takácsné Nagy Ágnes, a Menő Manó csoport vezetője elmondta, a pénteki programon 52 fő vett részt, s a zalacsébi vasútállomástól kiindulva 5,6 kilométert tettek meg jó hangulatban.

A túrázók egy része a Zalacséb és Zalalövő közötti kerékpárúton
Fotó: Gyuricza Ferenc

A túra útvonala a Zalacséb és Zalalövő közötti kerékpárutat követte, illetve kisebb részben természeti környezetben zajlott a program. Célállomásnak a zalalövői ifjúsági és szabad­időparkot jelölték ki, ahol a Tájház Egyesület nemcsak frissítő italokat biztosított a résztvevők számára, de némi harapnivalóval is megvendégelték a túrázókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában