Csótár András sajtótájékoztatót tartott

2020.07.09. 07:00

A konzultáció Keszthelyről is szól

A Fidesz keszthelyi csoportja támogatja a Nemzeti Konzultációt, a baloldal viszont fellép ez ellen: bírálja és begyűjti az íveket.

Péter B. Árpád

Ezt mondta Csótár András önkormányzati képviselő, a párt városi elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján, arra kérve a keszthelyi polgárokat, minél többen töltsék ki a kérdéssort, akár az interneten is, hiszen olyan témák vannak napirenden, amelyek hosszú távon meghatározzák Magyarország sorsát. Úgy fogalmazott, a Nemzeti Konzultáció az illegális bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, hazánk gazdasági szuverenitásáról és talpra állításáról szól, ezért fontos, hogy augusztus 15-ig minél többen kitöltsék és elmondják véleményüket, „még a baloldali érzületűek is”.

Csótár András leszögezte, Keszthelynek, kiemelt turisztikai központként, különösen fontos, hogy a kormány magabiztosan és eredményesen kezelte a járványhelyzetet, s öröm, hogy a nyáron a város már fogadhat turistákat, akiknek a száma hétről hétre növekszik.

A Fidesz városi elnöke kiemelte, Keszthely nem egy helyben áll, hanem fejlesztéspárti, ennek jele a Balaton-parti óriáskerék és a déli szabadstrand helyén létrejött kutyás park.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában