koronavírus összefoglaló

2020.05.15. 07:00

Összesen 106 beteget regisztráltak a zalai idősotthonokban – Mutatjuk a csütörtök legfontosabb történéseit

Összegyűjtöttük az elmúlt nap legfontosabb megyei híreket a koronavírussal kapcsolatban!

zaol.hu

Barcs, 2020. május 11. Vért vesznek egy férfitõl koronavírusteszthez a Pécsi Tudományegyetem mintavételi pontján, egy barcsi orvosi rendelõben 2020. május 11-én A koronavírus-szûrõprogramban a Semmelweis, a debreceni, a szegedi és a pécsi egyetem vesz rész. A programba 17 ezer 780 embert hívtak meg véletlenszerûen kiválasztva. Õk életkorra, nemre és regionálisan is reprezentálják a magyar társadalmat. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Emelkedett az igazolt COVID-19 fertőzöttek száma Zala megyében

Csütörtökre 18-cal megugrott az igazolt fertőzöttek száma, így 194 főnél tartott megyénk. Folytatás itt.

Balaicz Zoltán: A regisztrált betegek közül már 73-an meggyógyultak

Zalaegerszeg polgármestere csütörtök délután adott ki közleményt, melyben résztelesen tájékoztatja a helyieket a járvánnyal kapcsolatos legfontosabb információkról. Folytatás itt.

Átírták a költségvetést a járvány hatásai miatt Nagykanizsán

Ahogy arra számítani lehetett, a járványhelyzet okozta gazdasági nehézségek miatt módosítani kellett a város költségvetését. Folytatás itt.

Dr. Müller Cecília: Zala megyében két idősotthonban van jelen a koronavírus

Az Operatív Törzs csütörtöki tájékoztatóján dr. Müller Cecília újságírói kérdésre közölte: a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézményben és a Zalaegerszegi Gondozási Központban van jelen a vírus. Folytatás itt.

2500 maszkot ajánlott fel a Kanizsatex Kft. ügyvezetője

A maszkok az önkormányzat, a rendőrség, a nagykanizsai mentőállomás, a vöröskereszt, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság munkatársaihoz kerülnek. Folytatás itt.

Fotó: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában