Koronavírus Zalában

2020.03.12. 07:09

Koronavírus: Négy keszthelyit vizsgáltak, mindegyik teszt negatív lett

Rendkívüli testületi ülést tartottak Keszthelyen a koronavírus miatt.

KeszthelyTV

Fotó: Keszthely TV

A szerdai ülésen elhangzott: számos intézkedést tett Keszthely polgármestere a korona vírus csoportos elterjedésének megakadályozása érdekében. Négy keszthelyit vizsgáltak a vírus gyanújával, mindegyik teszt negatív lett.

Nagy Bálint polgármester elmondta, hogy a járvány-egészségügyi szakemberekkel történő rendszeres egyeztetések során elrendelte valamennyi önkormányzati intézményben a fokozott higiéniás előírások betartását. Keszthelyen többek között az iskolai ünnepségek, kirándulások elmaradnak, a Polgármesteri Hivatal pedig készül az otthonról dolgozás lehetőségének megoldására. Zárva lesz a tanuszoda és lemondják a kulturális és sportrendezvényeket. A kisebb rendezvényekhez fenntartói egyeztetés szükséges – írja a Keszthely TV cikkében.

Fotó: Keszthely TV

Keszthelyen eddig négy gyanús eset volt, az vizsgáltak vagy Ausztriával, vagy Olaszországgal kapcsolatba került személyek. Nagy Bálint elárulta, hogy van köztük külföldi munkavállaló, illetve sítáborból pár hete hazatért tanuló is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában