Kedd délután tanár–diák röplabdameccs következik

2020.03.03. 10:00

Az Arany-iskola hete Lentiben

Hétfőn ünnepélyes megnyitóval kezdődött meg az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola színes programokat kínáló iskolahete.

Korosa Titanilla

A megnyitón a 3–4. évfolyamosok adtak vidám műsort

Fotó: Korosa Titanilla

A rendezvényen Tóth Sándorné, az intézmény februárban kinevezett vezetője köszöntötte a megjelenteket, felidézve a névadó életútját. Ezután a 3. és 4. évfolyamos diákok műsorát tekinthette meg az iskola közössége és a vendégek.

A megnyitón a 3–4. évfolyamosok adtak vidám műsort
Fotó: Korosa Titanilla

A hétfő hátralévő részében Szekeres Frigyesné, az Utassy-kör versmondója tartott rendhagyó órát az alsósoknak, majd táncházba invitálták a diákokat.

Kedden a sporté lesz a főszerep: a délután zenés tornával indul a tornateremben, majd tanár–diák röplabdamérkőzés következik. Este hat órakor pedig a művelődési központban a művészeti iskolai zenész növendékek a lendvai zeneiskolásokkal együtt adnak koncertet. Szerdán játékos nyelvi-irodalmi vetélkedőt tartanak az alsósok részvételével, illetve versmondó versenyt a felső tagozatos tanulóknak, csütörtökön cselgáncsbemutató, kézműves foglalkozások és közismereti vetélkedő várja a gyerekeket, Magyarország, szeretlek! címmel. Pénteken az iskolahét díjkiosztóval, majd a Kishétrét zenekar koncertjével zárul.

A programba a város óvodásait is bevonták: rajzversenyt hirdettek nekik, illetve játékos foglalkozásra várják őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában