A legfontosabb döntésekről

2020.03.26. 08:00

A lenti kézilabdacsarnoknak már zajlik a kitűzése

Soros önkormányzati ülését tartotta tegnap a képviselő- testület. A legfontosabb döntésekről Horváth László polgármester számolt be az ülést követően.

Korosa Titanilla

Elmondta, hogy több intézmény, például a térségi feladatokat ellátó idősotthon, a Kolping Gondozási Központ elmúlt évi tevékenységéről szóló beszámolót is elfogadták. Az említett intézmény vezetőjének tájékoztatása alapján elmondta: a gondozási központban a járványhelyzet miatt szigorú látogatási tilalom van érvényben, de csomagokat sem fogad az intézmény. Emellett az operatív törzs döntésének értelmében a felvételt is leállították az idősotthonba.

Tárgyalt a testület az óvodai beiratkozások előkészítéséről is. A fennálló helyzet miatt a Mesevár Óvodába a beiratkozások időpontjai csak tervezettek: az óvodavezető javaslata alapján várhatóan április 27-én és 28-án (hétfő és kedd) írathatják majd be gyermekeiket a szülők az intézménybe.

A polgármester elmondta: nemrég átadták a munkaterületet a kézilabda-munkacsarnok építéséhez a Vörösmarty- iskola és az Átkötő utca közti területen, ahol a kitűzést is kezdték. Emellett elfogadták az önkormányzat 2019 és 2024 közti időszakra szóló ciklusprogramját, illetve pályázatokkal kapcsolatos döntések is születtek az ülésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában