A nagy érdeklődésre való tekintettel

2020.02.15. 14:00

Népfőiskola Gutorföldén

A hagyományoknak megfelelően és a nagy érdeklődésre való tekintettel idén is folytatódik a népfőiskolai programsorozat a településen.

Korosa Titanilla

Aktuális, érdekes és népszerű témák kerülnek terítékre péntekenként 17 órakor a művelődési házban. Az első találkozó tegnap volt, a terápiás kutyák képzéséről és küldetésükről tartott előadást Kis-Kádi Tamásné terápiás szakember a Göcsej Kutya Klubtól. Jövő héten, február 21-én Harcz Endre kivit, fügét és különleges gyümölcsöket termelő becsehelyi kertész mutatja be munkáját, és beszél az általa termesztett növényekről, gondozásukról.

Február 29-én dr. Simán László háziorvos Tájképek a sas szemével címmel tart vetített képes élménybeszámolót. Március 6-án a településen élő Fercsák Lászlóné, a konyhakert mozgalom koordinátora a lourdes-i zarándoklatáról számol be a közönségnek. Március 13-án Vörös István hangszergyűjtő és Sényi Miklós régi, elektromos billentyűs hangszereket mutat be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában