Pártépítés időszakát éli

2020.02.22. 08:00

A Mi Hazánk a parlamentbe készül – jelentették be a keszthelyi sajtótájékoztón

A Mi Hazánk Mozgalom 2022 után parlamenti pártként szeretné képviselni a magyar emberek érdekeit. Erről beszélt a pártelnök tegnap, a keszthelyi sajtótájékoztatóján.

Péter B. Árpád

Toroczkai László úgy fogalmazott, ők a harmadik oldalt jelenítik meg, azokat a magyarokat képviselve, akik egyik tömbből, sem Gyurcsány, sem Orbán Viktor kormányából nem kérnek. Hozzátette, a párt­építés időszakát élik, ugyanakkor jól látszik, ahol már jól működő alapszervezeteik vannak, ott októberben könnyedén átlépték az 5 százalékos küszöböt a megyei listákon.

Úgy fogalmazott: a jövőben számolni kell velük, s hozzátette: arra számítanak, hogy a 2022-es országgyűlési választás előtt minden idők legkeményebb s talán legdurvább kampánya vár az országra, hiszen történelmi jelentőségű voksolás lesz, nagyon nagy a tét. Azt szeretnék, ha az ország minden pontján valódi alternatíva, lehetőség lenne a Mi Hazánk Mozgalom, amely akár a mérleg nyelve is lehet ’22 után, hangzott el. Parlamenti frakcióval rendelkező pártként akarják folytatni, és úgy vélik: akár rajtuk állhat, hogy milyen jellegű kormány állhat majd fel.

Tegnap bejelentették, hogy megalakult a párt keszthelyi alapszervezete, az elnökévé Kerékgyártó Lászlót választották. Ő azt mondta, céljuk hogy „magyarként lehessen élni Magyarországon, hiszen nem adhatjuk oda magunkat a globalista világnak”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában