szavazategyenlőség miatt

2020.01.24. 07:00

Időközi választás Keszthelyen – Bemutatták a jelöltet

Az októberi önkormányzati választáson szavazategyenlőség alakult ki a 6. számú választókerületben, emiatt február 9-én időközi választáson voksolhatnak képviselő-jelöltekre a Martinovics és Schwarz utca környékén élők.

Keszey Ágnes

Sáringer-Kenyeres Marcell és Nagy Bálint

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

A Fidesz Sáringer-Kenyeres Marcellt indítja a körzet önkormányzati képviselőjének. Tegnapi sajtótájékoztatójukon Nagy Bálint polgármester úgy mutatta be a jelöltet, hogy fiatal és lendületes személy, akinek szakmai tudása is nagyon fontos. Kiemelte, hogy Keszthely fejlesztése mellett a rendezett városkép, az élhető lét, a környezet- és klímavédelem, a fenntarthatóság, a zöldterületek megléte is lényeges. A polgármester fontosnak tartja, hogy e szakterületeknek legyen felelőse. Ebben számít Sáringer-Kenyeres Marcell munkájára, s bízik benne, hogy vele bővülhet a képviselő-testület.

Sáringer-Kenyeres Marcell és Nagy Bálint
Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

A képviselőjelölt a sajtótájékoztatón elmondta, hogy személyesen osztotta ki körzetében a szórólapjait. A lakókkal folytatott beszélgetések alapján a legfontosabbak között említette a fásítást, a zöldterületek bővítését, a lehullott levelek elszállítását, a parkolási és közlekedési rend felülvizsgálatát, az esővíz-elvezető hálózat karbantartását és járdák felújítását. Az is elhangzott, hogy jövő kedden, 18 órakor fórumra várják a körzet választópolgárait a Zöldmező utcai iskolába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában