Legjobb Női Munkahely 2018.

2019.12.27. 08:00

Női munkahelyként különdíjas a Zalaszám

A Zalaszám Informatikai Kft. Legjobb Női Munkahely 2018. különdíjat kapott a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetségtől (MNKSZ).

ZH

Szász András, a Zalaszám Kft. ügyvezetője és Ferenczi Melinda, az MNKSZ elnöke a díjátadón Fotó: Zalaszám

A díjjal kapcsolatos pályázatot 2007-től hirdeti meg minden évben az MNKSZ – tájékoztatta lapunkat a Zalaszám Kft. A 20–250 főt, valamint 250 főnél több munkatársat foglalkoztató cégek külön kategóriában pályázhatnak.

A díj odaítélésének fő szempontjai: a munka és a magánélet-család összeegyeztethetősége, a tisztességes munkafeltételek, a karrierlehetőség-előmenetel biztosítása, az egészség és a jó közérzet megőrzésének lehetősége, valamint a készségek fejlesztésének lehetősége.

Szász András, a Zalaszám Kft. ügyvezetője és Ferenczi Melinda, az MNKSZ elnöke a díjátadón Fotó: Zalaszám

A pályázat célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a gazdasági szükségszerűségre is – áll az MNKSZ közleményében. A díjazott munkahelyeken a munkavállalók érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a magánélet-családi élet összeegyeztetését. A pályázatokat értékelő szakemberek javaslatára az értékelésnél idén eltértek az eredeti díjaktól, és két különdíjat adtak át – amit 20–250 fős kategóriában nyert el a Zalaszám Kft.

A pályázat keretében egyébként az adott cégek munkavállalói kérdőíveket is kitöltenek anonim módon, ennek köszönhetően pedig az MNKSZ ma már 17 ezer fős reprezentatív adatbázissal rendelkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában