Gratulálunk!

2019.12.04. 07:00

Miszory Erika Viktória gyógytornász lett az év elhivatott fiatal szakdolgozója

A hírről a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) területi szervezete értesítette szerkesztőségünket.

MH

Miszory Erika Viktória gyógytornász Fotó: ZH Archívum

Az évente odaítélt díjjal a fiatal generáció kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó tagjait ismeri el a kamara, illetve a pályázatban részt vevő két kiadó. Az ünnepélyes díj­átadót a napokban tartották meg Budapesten a Lurdy házban, ahol a hévízi HÉMORI gyógytornásza, Miszory Erika Viktória lett a díj nyertese.

Miszory Erika Viktória gyógytornász
Fotó: ZH Archívum

A zalaegerszegi szakember kilenc éve kezdte pályáját Hévízen a HÉMORI-ban, ahol etikus és empatikus példaképként tekintenek rá. Részt vesz konferenciákon, tanfolyamokon, mint hallgató és mint előadó egyaránt. A mesterképzést követően a Pécsi Tudományegyetem doktori iskolájának PhD. hallgatója lett.

Oktatóként is részt vállalt a PTE gyógytornász hallgatóinak elméleti és gyakorlati képzésében. Zalaegerszegen aktív szervezője a Restart Fesztiválnak, s szívén viseli a mozgássérültek közösségi sportjának ügyét – olvasható méltatásában. Az érdekképviseleti munkába 2010-től vesz részt, kezdetben küldöttként tevékenykedett, tavalytól pedig a Területi Számvizsgáló Bizottság elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában