mindenki karácsonya

2019.12.23. 09:00

Meleg ételt, ruhaneműt, ajándékokat osztott a Mercy egyesület

Vasárnap hetedszer szervezett Mindenki karácsonyát a Mercy egyesület a hangversenyterem melletti parkolóban.

MH

Hegedűs Erzsébet (középen) ételosztás közben derűsen beszélgetett pártfogoltjaikkal Fotó: Pezzetta Umberto

A cudar időben már a meghirdetett időpont előtt nekiláttak a 250 adag babgulyás és a tartós élelmiszer kiosztásának, emellett szendviccsel és mézes süteménnyel kínálták a szükséget szenvedőket. Az alapanyagot, akárcsak a sátrakat és padokat támogatóik biztosították, s a gulyást is felajánlásként főzte meg egy vendéglő.

Hegedűs Erzsébet (középen) ételosztás közben derűsen beszélgetett
pártfogoltjaikkal Fotó: Pezzetta Umberto

Emellett az egyesület tagjai szintén adakoztak, s karácsonyi ajándékokat hoztak a rászoruló gyerekeknek – mondta el Hegedűs Erzsébet énekesnő, az egyesület elnöke, aki a zuhogó eső dacára derűsen beszélgetett pártfogoltjaikkal. Hogy a többiek is jókedvre derüljenek, karácsonyi dalokat adott elő Koko Boy társaságában.

Húsz beteg, vagy mozgássérült egerszegi patronáltjuknak már házhoz szállították a karácsonyi csomagot, s rendszeresen juttatnak adományokat a söjtöri Szénásvölgy lakóinak. Idén az ózdi állatmenhelyt szintén pártfogásukba vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában