Visszatekintő

2019.12.24. 07:00

Érettségi, új kerékpártároló, járműipari tesztpálya – Ezekre kattintottak olvasóink májusban

Folytatódik cikksorozatunk. Lássuk, mi érdekelte legjobban a zalaiakat májusban!

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

Januárban a legolvasottabb cikkek az időjárásról szóltak, ami valóban elég sok gondot okozott, hiszen a jégeső viharos széllel csapott Zala megyére. Februárban a zalaegerszegi Studio szórakozóhely bezárása, az UFO-k, de Kürnyeg Szabolcs története is foglalkoztatta olvasóinkat, míg márciusban inkább a zalaegerszegi sportcsapatok. Áprilisban a zalai rendőr hőstette, az Exatlon-os Szabó-Thomka Hanna és a Hotel Balaton átalakítása tarolt. A felsorolásból ezúttal is szándékosan kihagytuk a rendőrségi híreket.

Vén Diák 2019

Május az érettségizők hónapja, nem véletlen, hogy a Zala megyei végzősökről készült összeállításunk a legolvasottabb írások közé került. IDE kattintva nézheti meg újra!

Új biciklitároló Landorhegyen

Ebben a hónapban adták át a biciklitárolót a zalaegerszegi Landorhegyi-iskolánál, ahol KRESZ-versenyt is tartottak a diákoknak. Ezen a linken éri el cikkünket!

A biciklitároló átadásán Makovecz Tamás oktatási bizottsági elnök,
Mátai Ferenc, Vigh László, Balaicz Zoltán és Kajári Attila
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Járműipari tesztpálya első üteme

Elkészült a ZalaZone járműipari tesztpálya első üteme: az átadó ünnepségen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, valamint Palkovics László miniszter is. Az eseményről részletes beszámolónkat ITT olvashatja!

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában