Díjazták a legjobb egyéni előadót is

2019.09.24. 10:00

Íme az Öröm a Zene tehetségkutató verseny zalai elődöntőjének nyertese

A rockzenét játszó Summer Freeze nyerte a Hangfoglaló Program és a Hangszeresek Országos Szövetsége (HANOSZ) által szervezett Öröm a Zene tehetségkutató verseny zalai elődöntőjét.

Gyuricza Ferenc

A zalai forduló győztese, a Summer Freeze

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A szombati rendezvényre 13 zenekar jelentkezett, közülük tíz mutatkozott be néhány dalos programmal.

A zalai forduló győztese, a Summer Freeze
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

A versenyszabályzat értelmében a megyei fordulók nyitottak, azaz nemcsak helyi előadók jelentkezhetnek, így a nyertes formáció Budapestről érkezett. A második helyen az ugyancsak fővárosi Dorchipelago végzett, míg a harmadik a versenysorozat egyik korábbi zalai elődöntőjében, Letenyén már szintén eredményesen szerepelt Lépjünk a holdra lett.

A legjobb egyéni teljesítményt nyújtó előadónak járó elismerést, az Újfalusi Gábor-díjat a zalaegerszegi Flight Mode énekesnője, Molnár Viki kapta. Az Apáczai Művelődési Központban megtartott rendezvény zsűrijében Facsády Orsolya, a Hangfoglaló Program programirodájának koordinátora, Andrásik Remo, a HANOSZ főtitkára, az Öröm a Zene sorozat főszervezője és Polgár Péter gitáros és zeneszerző foglalt helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában