Kánikula uralkodik

2019.06.27. 18:51

Forróbb nem is lehetne a VOLT Fesztivál

Kánikulai hőségben zajlik a VOLT Fesztivál, a legnagyobb vidéki zenei eseményen szerdán egész nap, de csütörtökön is jellemzően 30 fok feletti hőmérséklettel kellett megküzdeniük a mintegy kétszáz koncert, zenés parti és egyéb esemény közül válogatható szórakozni vágyóknak.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Gyuricza Ferenc

Mindez nem vette el a fesztiválozók kedvét, rengeteg hazai és külföldi vendég töltötte be az új helyszínre költöztetett, így még több látogató fogadására alkalmas rendezvény színpadok előtti tereit.

Fotó: Gyuricza Ferenc

Szerdán este a groove- és indusztriális hatásokat egyaránt mutató, modern, extrém metalos amerikai Slipknot volt a legfontosabb fellépő, az énekes Corey Taylor vezette zenekar mindent elsöprő erejű koncertjét becslések szerint több mint ötvenezren látták. Tegnap este – már bőven lapzártánk után – a Guns N’ Roses gitárosa, Slash volt a headliner előadó, míg ma az elektronikus tánc- és popzenei vonalon mozgó Black Eyed Peas lesz a legfőbb attrakció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában