Nótaszó és tánclépések

2019.05.29. 16:00

Dalostalálkozót szervezett a Gyöngyvirág Tánccsoport

Kicsinek bizonyult szombaton a HSMK kamaraterme, olyan sokan eljöttek arra a találkozóra, amelyet első alkalommal szervezett a Belvárosi Nyugdíjasklub Gyöngyvirág Tánccsoportja.

Szabó Zsófia

A Gyöngyvirág Tánccsoport nagyszabású találkozót szervezett Fotó: Szabó Zsófia

A házigazda nagykanizsai csapat meghívását tizenöt zalai művészeti csoport, illetve szólóénekes fogadta el. A kanizsai klubokon kívül többek közt Lovásziból, Eszteregnyéről, Sormásról, Felsőrajkról, Liszóból, Bajcsáról és Szepetnekről érkeztek dalcsoportok. Cser György, a Belvárosi Nyugdíjasklub Gyöngyvirág Tánccsoportjának művészeti vezetője elmondta: régóta tervezték, hogy vendégül látják azokat a daloscsoportokat, amelyekkel jó kapcsolatot ápolnak.

A Gyöngyvirág Tánccsoport nagyszabású találkozót szervezett Fotó: Szabó Zsófia

– Tánccsoportunk számos alkalommal fellépett már a vendégek által szervezett rendezvényeken. Emiatt is öröm mindannyiunk számára, hogy ezúttal mi adhatunk nekik egy felejthetetlen délutánt – fogalmazott Cser György.

A népes, százötven fős vendégsereget Balogh István, a helyi idősügyi tanács elnöke köszöntötte, majd kezdetét vette a többórás, énekes-táncos bemutatókkal tarkított mulatság, amelyhez a házigazda tánccsoport alapozta meg a jó hangulatot rábaközi és háromugrós táncokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában