Télűző farsangi buli

2019.02.28. 13:00

Sokan öltöttek jelmezt a zalaegerszegi Nefelejcs Nyugdíjas Klub rendezvényén

Rendkívül színes társaság töltötte meg tegnap délután a Keresztury Dezső VMK színháztermét. Volt ott indián, háremhölgy, szultán, és még ki tudja, ki nem. A Nefelejcs Nyugdíjas Klub tartotta farsangi mulatságát.

Hajdu Péter

Vidám, jelmezes farsangi tánccal búcsúztak a téltől a nyugdíjasklub tagjai Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

– Télen a Márton nappal zártuk az évet, most pedig a hagyományos farsangi programunkra gyűltünk össze, ez az első idei rendezvényünk. Ez a két program a legsikeresebb és egyben ezekre jövünk össze legtöbben. Több hónapja készülünk a farsangra műsorszámokkal, a fellépők közé meghívtuk a Tófeji Nőegylet tagjait is. A vendégekkel együtt körülbelül százan farsangozunk. A tófejiek műsora után jelmezes felvonulás lesz, utána pedig vacsorán látjuk vendégül a résztvevőket – mondta Torma György, aki nemrég vette át a klub vezetését Bangó Józsefnétől.

Vidám, jelmezes farsangi tánccal búcsúztak a téltől a nyugdíjasklub tagjai Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Balaicz Zoltán polgármester üdvözölte a bálozókat, és az önkormányzat kitüntető oklevelét adta át Bangó Józsefnének a landorhegyi városrész szépkorú lakóit összefogó példamutató, lelkiismeretes hagyományőrző tevékenységéért, valamint a Nefelejcs Nyugdíjas Klub érdekében végzett kiemelkedő munkájáért. Ezt követően Makovecz Tamás önkormányzati képviselő a településrészi önkormányzat döntése nyomán bejelentette, hogy 100 ezer forinttal járulnak hozzá a klub működéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában