Műsorral várták a vendégeket

2019.01.14. 07:00

Legyünk büszkék arra, amit elértünk – Évnyitó rendezvény Zalalövőn

Harmadik alkalommal tartotta meg évnyitó rendezvényét a zalai kisváros önkormányzata. A Salla Művelődési Központban szombaton köszöntőkkel és szórakoztató zenés műsorral várták a város lakosságát.

Gyuricza Ferenc

Pácsonyi Imre (jobbról a második) mondott pohárköszöntőt. Mellette jobbról Pintér Antal polgármester Fotó: Gyuricza Ferenc

Pintér Antal polgármester összefoglalta az elmúlt egy év eseményeit, mintegy másfél tucatnyi már megvalósult vagy folyamatban lévő fejlesztést, programot említve, de kitért a 2019-re tervezett beruházásokra is.

Pácsonyi Imre (jobbról a második) mondott pohárköszöntőt. Mellette
jobbról Pintér Antal polgármester Fotó: Gyuricza Ferenc

Vigh László országgyűlési képviselő szélesebb merítésben mutatta be a város fejlődését. Mint mondta, az elmúlt négy évben Zalában az egy főre eső fejlesztések tekintetében Zalalövő jár az élen, lakosságarányosan ez a település kapta a legtöbb támogatást. Az ország tavalyi eredményeiről is szólva pedig úgy fogalmazott: „a magyarság egyik legnagyobb problémája, hogy nem tud büszke lenni arra, amit elért”, majd többek között a 4,6 százalékos gazdasági növekedést és a munkanélküliségi ráta 3,5 százalékra csökkenését említette. Mint mondta, jól teljesített hazánk, s ez minden magyar ember érdeme, aki ebben az országban dolgozik.

A köszöntők után a Marcali 3 tenor mutatta be musical- és operettdalokból készült összeállítását, míg a program zárásaként megtartott fogadáson Pácsonyi Imre, a Zala megyei közgyűlés alelnöke mondott pohárköszöntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában