Több ezer doboz szeretet

2019.01.02. 07:00

Erdélybe is jutott a nagykanizsai emberek ajándékaiból

Ahogy a korábbi években, ezúttal is sikeresnek bizonyult az Egy doboznyi szeretet karitatív akció, amelynek keretében több ezer zalai, somogyi, kárpátaljai és erdélyi gyermek kapott ajándékot.

Pásztor András

Szeretetdobozok szortírozásra várva

Fotó: Pere Krisztina

Mint azt Cseresnyés Pétertől, a karitatív mozgalom ötletgazdájától megtudtuk: ezúttal is több mint 70 úgynevezett Csodaponton gyűjtötték a cipős dobozokba rejtett ajándékokat. A Csodapontok jellemzően intézmények, települések, civil szervezetek és vállalatok voltak, de akadt példa arra is, hogy családok is csatlakoztak ilyen formán a gyűjtéshez.

Szeretetdobozok szortírozásra várva
Fotó: Pere Krisztina

– Több mint 3500 szeretetdoboz gyűlt össze, így a helyi és környékbeli igények kielégítését követően, sikerült megajándékozni számos somogyi településen élő fiatalt is, illetve Erdélyben, a Böjte Csaba testvér által vezetett otthonokba is eljutott a kanizsai és környékbeli emberek ajándéka – árulta el Cseresnyés Péter miniszterhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában