előzetesen

2018.12.22. 10:00

Kvártélyházi üzleti terv – Tárgyalt a zalaegerszegi közgyűlés

Az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok előzetes üzleti tervét is megtárgyalta legutóbb a közgyűlés.

Arany Gábor

Ezek egyike a Kvártélyház Kft., amely jövőre 34 millióval több, közel 115 millió forint támogatást kap a várostól. Az idei évet tízmillió forintos mínusszal zárja a cég, amelyet 2008-ban azért hoztak létre, hogy a szabadtéri színházi előadásokat, valamint a város nagy rendezvényeit szervezze, bonyolítsa le. Az elmúlt évek programjai sorából kiemelendő a Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztivál, a nyári színházi produkciók mellett pedig komoly érdeklődést vonz az Egerszeg Fesztivál, a vadpörkölt- és borfesztivál, a B-vitamin napok, a fánkyfesztivál, de a cégnek nagy szerepe van az év végi-újévi programok lebonyolításában is.

A Kvártélyház Kft. jövő évi előzetes üzleti tervét 30 millió forint nettó árbevétellel és nulla forint adózott eredménnyel fogadta el a közgyűlés. Az ügyvezetőnek az éves személyi alapbér 20 százalékának megfelelő prémium fizethető ki, ha a nettó értékesítési árbevétel a 40 millió forintot eléri. A tervezett hárommillió forintos pályázati bevétel elnyeréséért 15 százalék prémium adható. Az alapbér 20 százalékával jutalmazzák, ha a Kvártélyházi Nyár 13. évadának magas színvonalú művészeti vezetése teljesül, és ugyanilyen prémium adható a vadpörkölt- és borfesztivál megjelenésének előkészítéséért a 2021-ben megrendezendő budapesti Vadászati Világkiállításra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában