Karácsonyi hangulatban

2018.12.20. 08:00

Kézműves foglalkozások és sportprogramok várták a nagykanizsai diákokat

Az ünnep közeledtével játékos és sportos programokkal tarkított délutánt szerveztek a Zrínyi Miklós Általános Iskolában.

Szabó Zsófia

A gyerekek kézműves foglalkozáson is részt vehettek, ahol többek között karácsonyi díszeket is készítettek

Fotó: Zrínyi-iskola

Mint azt Dékány Beatrix intézményvezető-helyettes elmondta: a város adventi rendezvényeihez csatlakozva invitálták az első és a második osztályos gyermekeket, valamint családtagjaikat.

A gyerekek kézműves foglalkozáson is részt vehettek, ahol többek között karácsonyi díszeket is készítettek Fotó: Zrínyi-iskola

– Az iskola egészségfejlesztő programjának jegyében, igazi karácsonyi hangulatban, kézműves foglalkozásokon alkothattak a gyerekek és szülők, a tanítókkal. Mézeskalács, illatos karácsonyi narancsdíszek, tobozból készített angyalkák varázsolták még családiasabbá a hangulatot. Emellett a tornateremben is zajlottak programok, ahol az intézményben működő Sport és AirTrack Akadémia került bemutatásra, különböző sportközpontú feladatok révén – összegezte Dékány Beatrix. Hozzátéve: az ünnepre való ráhangolódás jegyében számos rendezvényt tartanak. Szerdán a Medgyaszay Házban karácsonyi gálaműsort szerveztek. Ma 16.30 órától pedig az Alsótemplomban karácsonyi koncertre várják az érdeklődőket, amelynek során gyerekekből és a pedagógusokból álló kórusok lépnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában