Együtt, szeretetben

2018.12.11. 08:00

Karácsonyváró ünnepséget szervezett a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ

Mintegy száz, nehéz körülmények között élő fiatalnak kedveskedett idén is karácsonyváró ünnepséggel a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ.

Szabó Zsófia

A Palini Inkey Boldizsár Általános Iskola diákjai adtak műsort Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Az intézmény minden évben vendégül látja az adventi időszakban a kanizsai általános és középiskolák rászoruló diákjai, a csapi iskola tanulói, valamint a családok átmeneti otthonának ifjú lakói közül azokat, akik tanulmányi eredményük, sportteljesítményük vagy művészeti tevékenységük miatt elismerésre méltóak.

– Ajándékcsomaggal és kulturális programmal leptük meg őket – mondta dr. Kaszás Gizella, a központ igazgatója. – Továbbá 5000 forint értékű könyvutalványt kaptak azok a diákok, akik a legjobbak közt is kimagasló képességűek, az önkormányzat szociális alapja és a Segíts, hogy Segíthessünk Alapítvány jóvoltából.

A Palini Inkey Boldizsár Általános Iskola diákjai adtak műsort Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A fiatalokat Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere is köszöntötte. Hangsúlyozta: az ünnepekre hangolódni a rohanó mindennapokban leginkább úgy lehet, ha az emberek több figyelmet szentelnek egymásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában