Átadták

2018.10.27. 07:00

Vizesblokkokat avattak a zalaegerszegi Liszt-iskolában

A diáknapok fontos mozzanata volt pénteken a felújított vizesblokkok átadása a Liszt-iskolában.

Magyar Hajnalka

Galbavy Zoltán, Kajári Attila és Winklerné Fehér Lívia tagintézmény- vezető a sportprogramon Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

A szerda óta tartó iskolanapok záróakkordjaként tegnap a diákönkormányzat ragadta magához a kezdeményezést. A tornateremben levetítették a Benned is él egy sportoló című kisfilmet, majd bemutatót tartottak az iskolában űzhető sportágakról.

Ezt követően Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója átadta a felújított földszinti vizesblokkokat, amire 12 millió forint forrást mozgósított a kerület.

Galbavy Zoltán, Kajári Attila és Winklerné Fehér Lívia tagintézmény- vezető a sportprogramon Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

– Tavaly városi szintű állapotfelmérést készítettünk, a­miből kitűnt, hogy a Liszt-iskolában felújításra szorulnak a vizesblokkok. Előteremtettük a forrást, és sikerült modern, minden előírásnak megfelelő mosdókat kialakítani – hallottuk Kajári Attilától.

– Fontos volt ez a beruházás azért is, mert jövőre szeretnénk kertvárosi közösségi térként megnyitni az iskola udvarán található kertmozit, szükség lesz tehát a megfelelő háttérszolgáltatásokra – csatlakozott Galbavy Zoltán, a térség önkormányzati képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában