Sportnap

2018.10.16. 09:00

Sportnapi lengőteke, íjászat és asztalitenisz Márokföldön

A helyi közösség összekovácsolására szervezett újabb sportnapot az önkormányzat. A résztvevőkre többek között íjászat, asztalitenisz, darts és lengőteke várt.

Gyuricza Ferenc

Pintér Gyula, Joó Attila és Pintér Lelle Boróka célra tart Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

Szabó István polgármester elmondta: hat-hét éve rendszeresen szerveznek sportnapot a helyiek számára a településen, a céljuk pedig sosem a versengés, hanem az, hogy egymás társaságában, kellemesen töltsenek el egy-egy napot. Eddig jellemzően a nyári időszakot választották ki a célra, most először azonban átkerült a rendezvény őszre.

Pintér Gyula, Joó Attila és Pintér Lelle Boróka célra tart Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

– Nyáron sokszor tikkasztó a napon sportolni, mozogni, egy kellemes őszi nap erre sokkal inkább megfelelő – mondta a polgármester.

– A falu lakosságszáma miatt csapatsportokban kevésbé gondolkodhatunk, ezért választottuk ezeket a lehetőségeket. Az íjászatnak amúgy is van hagyománya nálunk, az asztaliteniszt, lengőtekét és dartsot pedig nagyon kedvelik a falubeliek. A sportolás mellett közös főzéssel igyekszünk feldobni a hangulatot, beszélgetünk, zenét hallgatunk, hiszen az a cél, hogy a jelenlévők érezzék jól magukat, a barátságok tovább mélyüljenek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában