Program

2018.05.30. 07:00

Biztonságban az úton – Péntekig tart az Autóklub programja Nagykanizsán

Ügyességi KRESZ-pályával, különböző feladatokkal és elméleti oktatással várja péntekig a fiatalokat és a felnőtteket a Magyar Autóklub az egyik hipermarket parkolójában.

Szabó Zsófia

A rendezvény megnyitóján is szó esett a szabályok alaposabb ismeretének szükségességéről Fotó: Szakony Attila

A Biztonságosan közlekedni egy életúton elnevezésű roadshow kanizsai állomásán is a gyalogosok, a kerékpárosok, a motorosok és az autósok kapnak a balesetmentes közlekedéshez nélkülözhetetlen tanácsokat a szakemberektől. Ekler István, a Magyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezetének elnökségi tagja a rendezvény tegnapi megnyitóján azt mondta: elsősorban a jövő generációt szeretnék a felelősségteljes közlekedésre nevelni.

A rendezvény megnyitóján is szó esett a szabályok alaposabb ismeretének
szükségességéről Fotó: Szakony Attila

Ezt követően Karádi Ferenc, a város alpolgármestere hívta fel a figyelmet arra, hogy körültekintőbb közlekedéssel, a szabályok alaposabb ismeretével csökkenteni lehetne a balesetek számát. Horváth László rendőr alezredes pedig azt emelte ki, hogy sok gyalogos és kerékpáros sérül meg nap mint nap az utakon. A közlekedés résztvevőinek jobban kellene figyelniük egymásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában