Műsor

2018.05.18. 08:00

A pákai diákok ez évben is sokszínű műsorral készültek a seregszemlére

A közelmúltban a választható szakköröket mutatták be a diákok az Öveges József Általános Iskolában.

Korosa Titanilla

színjátszó kör tagjai két jelenetet is bemutattak a közönségnek Fotó: a szerző

Ez alkalommal is a sokszínűség jellemezte a Májusi kavalkád elnevezésű műsort. A szereplők az iskola diákjainak, szüleiknek és a meghívott vendégeknek adtak ízelítőt az egész éves szakköri munkából. Az intézményben fontosnak tartják, hogy ne csak a kötelező oldalát mutassák meg az oktatásnak, hanem a szabadon választható tevékenységeket is.

színjátszó kör tagjai két jelenetet is bemutattak a közönségnek Fotó: a szerző

Ennek megfelelően számos lehetőség közül választhatnak a növendékek. Az idei rendezvényen felléptek a néptáncos, a színjátszó és az aerobic szakkörök tagjai, valamint az iskola énekkara is. A színjátszók két jelenetet is bemutattak, Az anyóka, a nyuszi és a farkas, valamint A három pösze lány címűt. A fizika szakkörösök vetítéssel egybekötött előadást tartottak, majd egy videón mutatták be tudásukat a szertorna szakkört választók. Mellettük részt vettek a bemutatón a tájak-városok- emberek elnevezésű diákkör tagjai is, akik előadásuk témájának ezúttal nyugati szomszédunkat, Ausztriát választották. Mellettük az elsősegély, valamint a röplabda és foci szakkör tagjai is a közönség elé léptek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában