Programok

2018.03.28. 12:30

Internet fiesta a zalai könyvtárakban

A napokban a zalai könyvtárakba látogatók gazdag programmal szembesülhetnek, melyek főleg az internethasználat köré szerveződnek.

Arany Horváth Zsuzsa

Jagasicsné Bogatin Mária könyvtáros az egészséges életmódról beszélt a gyerekeknek Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Tegnap az „Internet fiesta a könyvtárban” rendezvénysorozatba illeszkedően a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban délelőtt Tódor Tamás, a zalaegerszegi Tourinform Iroda munkatársa mesélt a város idegenforgalmi nevezetességeiről, majd a gyerekkönyvtárban hallhatták a résztvevők, hogy egészségesebb táplálkozással és mozgással még a tanulás is jobban megy, azután a szeretetnyelv került sorra, mint a gyerekkori lelki egészség megőrzésének a záloga.

Jagasicsné Bogatin Mária könyvtáros az egészséges életmódról beszélt a gyerekeknek Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

A József Attila Városi Tagkönyvtárban szintén az egészséges életmód jegyében gyűltek össze az ifjú olvasók, nekik Makk Marci, az egészség bajnoka segített a tanácsok megfogadásában. Ma a megyei gyerekkönyvtárban mesekastély nyílik, Alsónemesapátiban és Egerváron pedig Gedeon Tamás tanít digitális video- és képszerkesztést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában