Önzetlenségből jeles

2018.01.30. 12:30

Véradók kaptak kitüntetéseket Zalaszentmihályon

A program ezúttal is a falu önkormányzata, valamint helyi vállalkozók támogatásával jött létre.

Mészáros Márk

A kép két szélén Orbán Józsefné hatvanszoros és Pásztor József hetvenszeres véradó, középen Németh Józsefné, valamint dr. Schindler György Fotó: A szerző

Az összejövetel kezdetén Németh Józsefné, a Magyar Vöröskereszt zalaszentmihályi szervezetének titkára és dr. Schindler György helyi háziorvos köszöntötte a megjelenteket. A folytatásban elismerések átadására került sor, olyan véradóknak, akik „pályafutásuk” során nevezetes számhoz érkeztek.

A kép két szélén Orbán Józsefné hatvanszoros és Pásztor József hetvenszeres véradó, középen Németh Józsefné, valamint dr. Schindler György Fotó: A szerző

Köszöntötték Adorján Szilviát (ő tízszeres véradó kitüntetést kapott), Márfi Róbertet (25-szörös segítő), Leirer Lajost (50-szeres), Kemecsei Rolandot és Orbán Józsefnét (60-szoros), Pásztor Józsefet (70-szeres), valamint Szalai Zoltánt (80-szoros) is. A kitüntetések mellé virágot és ajándékokat is kaptak az érintettek. Ezek után a Suli Harmónia általános iskola hetedik osztályos tanulója, Zóka Zoltán verssel, a búcsúszentlászlói népdalkör pedig nótákkal szórakoztatta a vendégeket. A vendégek a finom vacsora után Szalai Balázs zenéjére rophatták a táncot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában