Koncert

2018.01.07. 13:00

Fergeteges újévi koncert volt Letenyén

Szombaton délután az Andrássy Gyula Általános Iskola tornatermében adott újévi koncertet Letenye Város Fúvószenekara

Mirkó Imre

Fotó: A szerző

A koncert előtt Farkas Szilárd polgármester és Cseresnyés Péter államtitkár-országgyűlési képviselő is szólt a közönséghez. A városvezető többek között az összefogást hangsúlyozta, mint mondta csak a jó ügyekért történő közös munka hoz, hozhat eredményt. Az államtitkár hangsúlyozta az idei évben beérett az elvégzett munka gyümölcse, így Letenyén és térségében is jelentős fejlesztések kezdődnek.

Fotó: A szerző

Friman Martin a zenekar karnagya lapunknak elmondta, a mintegy két órás műsor során elhangzott a Rákóczi-induló, egy lengyel karácsonyi zeneválogatás, olyan filmzenék is hallhatók voltak mint a The Godfater, a Mission Impossible. Horváth Charlie Jég dupla whiskyvel című dalát és a Zrínyi valamint a Szamosmenti indulót is eljátszotta a 45 tagú együttes.

Fotó: A szerző

A már negyedik éve megtartott, speciális fénytechnikát felvonultató újévi koncertre ismét olyan sokan jöttek el, hogy ismét megtelt az iskolai tornaterem és a zenekarnak ráadás számot is kellett játszania. Az esten közreműködtek a helyi művészeti iskola táncosai is.

Fotó: A szerző

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában