Halottak napja

2017.10.27. 12:08

Forgalmi rend változások lesznek a temetők környékén

Mindenszentek és halottak napjához kapcsolódóan forgalomkorlátozásra kell számítani a megye városaiban.

Police.hu

Zalaegerszeg

Forgalmirend-változás lép érvénybe 2017. október 31-én 6 órától 2017. november 2-án 20 óráig a Kiserdei úton, az Újtemető előtti útszakaszon, a Gébárti út kereszteződésétől a Kaszaházi út kereszteződéséig (körforgalom). Az útszakaszon a forgalom egyirányúvá válik.

Nagykanizsa

A forgalmi torlódások elkerülése, a szabálytalan parkolás megakadályozása érdekében 2017. október 31-én 8 órától 2017. november 2-án 8 óráig az alábbi táblák kihelyezésére tett intézkedést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság:

Vécsey utca: Tripammer utca és Maort utca között mind a két oldalon, valamint a Maort utcától az Olaj utcáig az északi, páratlan oldalon megállni tilos.

Papp Simon sétány: egyirányú lesz a forgalom a Tripammer utca irányából, a Vécsey utca irányába.

Tripammer Gy. utca: egyirányú lesz a forgalom a Vécsey utca irányából a Papp Simon sétány felé. Az út nyugati oldalán megállni tilos a vasúti hídtól a Gyulay közig.

Keszthely

A fokozott járműforgalommal járó balesetveszélyes közlekedési helyzetek miatt, a Fenyves Fasor Újtemető előtti szakaszát 2017. október 31-én 15 órától 2017. november 2-án 8 óráig egyirányúsítják a keszthelyi rendőrök.

Az Újtemető a 71-es számú főút irányából lesz megközelíthető, tudtuk meg a Police.hu-tól.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában